Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kaszuby - domek letniskowy nad jeziorem

Adres obiektu Wichrowe Wzgórza, Garcz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Sylwia i Robert z dziećmi
Dodano: 2017-07-30
Pobyt od: 2017-07-21 do 2017-07-29 IP: xx.23.251.254
 

Super domek .Bardzo przytulny i bogato wyposażony a co za tym idzie czysty i zadbany.Okolica spokojna i przepiękna lasy,jeziora fajne widoki.Właściciele bardzo przyjaźni ,uczciwi i sympatyczni przy okazji pozdrawiamy Was serdecznie. Wrócimy jeszcze pewnie nie jeden raz do przyszłego razu :-)


 
 

Tomasz Barnett z rodziną
Dodano: 2017-07-09
Pobyt od: 2017-07-01 do 2017-07-08 IP: xx.47.201.31
 
 
    

Super . Domek w bardzo fajnym miejscu. przede wszystkim spokój i cisza. Polecam dla rodzin i nie tylko


Tomasz Barnett z rodziną - opinia o obiekcie Kaszuby - domek letniskowy nad jeziorem
 
 

Monika, Daniel
Dodano: 2016-09-01
Pobyt od: 2016-08-21 do 2016-08-25 IP: xxx.146.69.35
 
 
    

Bylismy cala rodzina i z pieskiem :) Domek pieknie polozony. Do jeziora i lasu jest bardzo blisko. Wspaniala okolica do zwiedzania, a po powrocie wypoczynek w baaardzo komfortowym domku. Wlasciciele prxyjeli nas cieplo za co jestesmy bardzo wdzieczni!! Na pewno wrocimy! :)


 
 

Tomasz i Basia
Dodano: 2014-03-04
Pobyt od: 2013-07-05 do 2013-07-14
 
 
    

Byliśmy latem, ale dziś przypomnieliśmy sobie jak wspaniałe warunki mieliśmy! I już czekamy na powrót! :D Domek jest cudowny, duży, świetnie wyposażony we wszystko czego potrzeba. A te widoki z balkonu... Okolica zapiera dech - jezioro, lasy, pola. Czysta sielanka! Właściciele to przemili ludzie, co niestety zdarza się rzadko. Z czystym sercem polecamy wszystkim, którzy uwielbiają wypady nad jezioro!


 
Dorota i Pawel
Dodano: 2011-10-10
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-30
 

Bardzo mile spędziliśmy tam czas. Piękna okolica, domek w pełni wyposażony, utrzymany, podwórko fajnie zagospodarowane. Właściciele mili i pomocni. Oferta godna polecenia, zwłaszcza dla osób ceniących spokój, jak i dla rodzin z dziećmi.


 
Jan Wiśniewski
Dodano: 2010-09-04
Pobyt od: 2010-06-26 do 2010-07-10
 

Serdecznie witam właścicieli domku w którym miło z rodziną spędziłem urlop-domek super-polecam


 
Wojtek
Dodano: 2009-02-02
 

Bardzo polecam ten domek. Super utrzymany. Wspaniala okolica. Mili wlasciciele.


 
V.Adamczyk
Dodano: 2007-06-09
 

Przemili Właściciele , urocze miejsce , ładny, przytulny domek.Z przyjemnością spędzimy tam jeszcze wolny czas . Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie